Teknik, ekonomi, politik

Bättre nätter – sov bra!

sang

Sängen är platsen där man vilar ut, platsen där man sover och platsen där man helt enkelt tar det lugnt efter en heldag. En god natts sömn är otroligt viktig för att kroppens återhämtning ska gå till  som den ska. Därför är det mycket nödvändigt att investera i en säng av god kvalité som är anpassad efter hur du sover.

Det kan vara svårt att hitta runt i djungeln av alla madrasser, täcken och kuddar som ska vara anpassade för en viss typ av sovare. Man ska dock inte gå i blindo och tro att den ena är bättre än den andra bara för att det är dyrare eller ser bättre ut. Det mest smarta alternativet är att fråga ett proffs inom området.

www.battrenatter.se är en onlinebutik som säljer just sängar, madrasser, kuddar, täcken, bäddsoffor, ja allt som behövs för en god natts sömn. Butiken startades under 2013 av tre vänner och två bröder som hade en vision; att sälja bättre sömn och en fantastisk upplevelse i ett rike där det glömts bort hur man sover gott. Då de endast är online kan kunden inte prova sin säng första gången förrän den levererats – dock ska man inte låta sig skrämmas av detta!

Bättre Nätter består av en väldigt kompetent personal som har stenkoll på vad som passar den enskilde individen, och efter ett samtal med en av dem är det större chans att sängen kunden får hem är mer passande för denne än vilken säng som helst som denne provat i en fysisk butik. Butiken har dessutom 30 dagars returrätt på sina produkter, så skulle köpet trots allt inte vara helt 100% fungerar det utmärkt att  returnera och testa någon annan säng, madrass eller vad det kan tänkas vara.

Då butiken bestämt sig för att förbli en onlinebutik så sparas det mycket på butikslokalhyror och andra utgifter som hör till att hålla igång en fysisk butik. Det innebär att butiken kan hålla sina priser nere avsevärt mer än sina konkurrenter. Detta tyckte även danskarna och norrmännen om, så efter att butiken blev en onlinebutik under 2015 säljer de sina varor även i Danmark och Norge till konkurrenskraftiga priser. Trots att de inte kan garantera var någonstans de är om tre år, menar de att de definitivt inte kommer glömma sina rötter.

Bättre Nätter finns, förutom i sin onlinebutik, även tillgängliga via sociala medier såsom Facebook, Instagram, Twitter och till och med Pinterest.

Elin

View more posts from this author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *