Teknik, ekonomi, politik

Inredningstrendiga wallstickers

Det finns många nya inredningstrender som kommer ut varje år, men vissa verkar stanna kvar längre än andra. En sådan trend är wallstickers. Wallstickers är ett sorts väggklistemärke, ofta gjorda av vinyl, som man helt enkelt kan klistra på väggen. Man kan klistra upp olika mönster, träd, blommor, ord eller djur bara för att nämna några möjligheter. De är väldigt lätta att ta bort eller byta ut och lämnar inga fula märken efter sig. Man kan sätta fast dem och ta bort dem själv, så man behöver inte kalla in dyra hantverkare.

wallstickersAllt det ovan nämnda är så klart väldigt positivt, men det allra bästa med wallstickers är att de totalt kan förändra och lyfta ett rum. Man kan använda wallstickers för att färgkombinera rum och detta ger ett otroligt snyggt intryck. Man får direkt känslan av att personen som bor i huset verkligen bryr sig om sitt hem och trivs där. Wallstickers är även perfekt om du hyr ditt hem, men ändå vill sätta din personliga prägel utan att måla om eller slå i en massa spikar i väggarna som du sedan måste spackla över när du ska flytta. Wallstickers lämnar, som redan nämnt, inga märken.

Wallstickers kan användas ganska flitigt i alla rum i ditt hem. Det finns allt ifrån söta wallstickers till barnkammaren till snygga stickers som du kan sätta på toaletten eller i köket. Det är inte bara väggarna du kan pryda. Wallstickers går också utmärkt att använda på möbler, kylskåp eller dörrar så länge underlaget är slätt. Det finns stickers av dekorplast med olika typer av struktur, så som mosaik eller granit. Det finns även wallstickers som har en rittavla eller griffeltavla. Perfekt i köket som inköpslista eller i barnens rum. En del wallstickers har även en 3D-effekt som gör att figuren ser näst intill levande ut. Tala om att få ett rum att leva upp.

Du kan hitta små wallstickers, men även wallstickers som kan pryda en hel vägg i ett rum. Det är upp till dig vad du tycker passar ditt hem och också vad som passar din personlighet. Du kan köpa färdiga wallstickers på nätet eller så kan du beställa dina egna, skräddarsydda. Du kanske till exempel vill ha ett ordspråk på väggen som betyder väldigt mycket just för dig. Hur eller hur så kommer de wallstickers som passar just dig att göra ditt hem mer personligt och du kommer att längta hem så fort du går hemifrån. Får du även till alla färgkombinationer rätt så kommer ditt hus eller lägenhet att se ut som en inredares hem. Så vackert!

Trenden wallstickers kommer med all sannolikhet att hålla i sig och säkert utvecklas ännu mer så att vi kan hitta ännu fler användningsområden. Jag kommer personligen att följa denna utveckling med stort intresse. Snart kan vi måla våra hus helt vita på insidan och sen använda wallstickers för att sätta prägel och färg på rummen. Wallstickers är ett fantastiskt lätt (och billigt) sätt att förändra ett rum och/eller ge rummet mer karaktär och känsla.

Elin

View more posts from this author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *