Teknik, ekonomi, politik

Intranote hjälper företag att bli effektiva

computer

Intranote är ett företag som jobbar med mjukvara. Bra att veta då är skillnaden på mjukvara och hårdvara. Mjukvara är de program som är i datorn och hårdvaran är själva datorn och dess tillbehör.

Intranote har dokumenthantering, avtalshantering samt intranät i fokus. Alla dessa delar är viktiga att de fungerar på ett smidigt sätt för att ett företag ska kunna arbeta effektivt. De anpassar mjukvaran efter kundens behov, så att det ska passa alla. Dessutom är det kompatibelt med alla Microsoft Windows-versioner och kan till och med gå bakåt för att passa äldre system.

Något ytterligare som är bra att veta är att Intranote är Microsoft Gold Partner, vilket innebär i praktiken att ni som företag kan vara helt säkra på att all mjukvara som erhålls från Intranote är kompatibel med alla Microsofts produkter. De testas dessutom av Microsoft kontinuerligt för att garantera er trygghet i användandet.

Gränssnittet är dessutom välbekant, vilket gör att man lätt känner sig som hemma med detta.

Vad gäller dokumentation så erbjuds företagen mjukvaran Docunote. Detta är ett system som samarbetar med både dokumenten och e-posten. De säger själva att det ni kommer att få ut av detta smarta program är:

  • Enkel dokumentation – Detta är ärendemappar där man lagrar dokument, bilagor samt e-postkorrespondens.
  • Effektiva arbetsflöden – Detta frigör medarbetarnas processer via automatiserade processer.
  • Glada medarbetare – Självklart leder det till detta, då man får enkel tillgång till gemensamma dokument, e-postkorrespondens och information. Ett enkelt och effektivt arbete ger ett bra humör.
  • Konkurrenskraft – Med detta får man en tydligare överblick över organisationen, en smidig kunddialog och en effektiv resursanvändning. Detta tillsammans ökar konkurrenskraften.

Går du in på Intranote.se hittar du det mesta som kan tänkas behövas för att kunna arbeta effektivt i sitt företag. Använd snygga och smidiga mallar till säljbrev, avtal och rent av mötesagendor.

Ni behöver heller inte vara oroliga att inte nå de dokument som ni för stunden behöver, enbart för att ni inte befinner er just då på kontoret. Med detta system från Intranote.se kan ni även komma åt allting via mobilen eller surfplattan. Det är till och med så fiffigt arrangerat att det går att jobba med detta offline och att uppdatera vid ett senare tillfälle då nät finns tillgängligt.

Om du tittar igenom Intranote.se så kommer ni snart att inse hur effektiva ni på företaget kan bli med hjälp av detta. Genom ett intranät så kan alla som fått behörighet komma åt alla de dokument och dylikt som för stunden behövs.

Så vill ni också bli ett glatt, effektivt företag? Gå in på Intranote.se redan idag och skaffa er den smidiga och effektiva lösningen för just er.

www.intranote.se

Elin

View more posts from this author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *