Teknik, ekonomi, politik

Kan du påverka dagens horoskop?

Horoskop läses dagligen av många människor – både i underhållningssyfte och som riktlinjer för hur man ska spendera dagen. Som du troligtvis redan vet skapas horoskopen genom att personens stjärntecken jämförs med solen och planeternas positioner.

Finns det emellertid ytterligare faktorer som kan spela in? Vissa går så långt att hävda att en person faktiskt kan påverka sitt eget horoskop genom att göra planeterna och solen nöjda. Detta låter kanske som någonting som kommer från en uråldrig tradition där man ber och offrar till gudarna – men det hindrar inte folk från att tro på det. Så, vad kan du göra för att förbättra dagens horoskop?

dagens horoskopEftersom solen spelar en viktig roll i ditt dagliga horoskop kan det vara en bra idé att försöka hamna på god fot med den. Hur? Klä dig i gula och röda kläder och försök att verkligen uppskatta solens starka strålar. Detta ska uppenbarligen hjälpa till att förbättra din självkänsla och ditt självförtroende så att du kan få en positiv dag utifrån ditt dagshoroskop.

Månen är en annan viktig faktor till dagens horoskop. Försök att klä dig i ljusa kläder eller med glimmande eller silvriga accessoarer. Resultat? Månen sägs styra olika känslor så därför är det ganska logiskt att din dag kan förbättras om du håller dig själv (och månen) på gott humör.

Olika planeter påverkar horoskop på olika sätt beroende på vilken tid på året det är. Satsa därför på att försöka imponera på den planeten som styr just nu eller välj de planeter som kan hjälpa dig att förbättra din dag genom att lysa upp dina negativa egenskaper.

Merkurius är planeten du ska vända dig till om du känner dig splittrad och vill få bättre ordning på ditt liv och den kommande dagen. När du läser dagens horoskop ska du kunna känna dig säker på det du gör och ha full koll över eventuella situationer.

Passa även på att försöka imponera lite på Venus om du känner att att du är för osäker eller blyg för att klara av dagen och ditt dagliga horoskop.

Det kan dessutom vara en bra idé att klä dig i ljusa och varma färger för att hamna på god fot med Mars – planeten står nämligen för ilska och otålighet. Om du vill utnyttja ditt dagliga horoskop ännu mer kan du även försöka använda flera planeters styrkor.

Det finns självklart fler planeter i vårt solsystem (Jupiter, Uranus, Saturnus, Neptunus och Pluto) som styr andra viktiga faktorer som kan förbättra din dag. Detta är självklart mer en rolig grej än fakta, men det kan hjälpa dig och ditt dagliga horoskop mer än du tror.

Källor:

http://www.horoscope.com/horoscope/resources/articles/are-the-stars-to-blame.aspx

http://horoskoptid.se/dagens-horoskop/

Elin

View more posts from this author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *