Teknik, ekonomi, politik

Lampor från Poul Henningsen

Lampor

Poul Henningsen är ett mycket välkänt märke när det kommer till designlampor, detta märke grundades 1925. Designlampor från Poul Henningsen säljs mest över Skandinavien, Europa, USA och Japan. Märket är i grund och botten danskt. PH lamporna är en typ av signaturlampa Poul Henningsen. När firman startade upp var det som en vinimporterings firma men de fick stänga efter ett antal år och det var då de tog sig in på den elektriska avdelningen som blev en mycket stor succé väldigt snabbt, och alla ville ha en lampa från Poul Henningsen. Efter första världskriget blev de välkända över hela världen och det var då de verkligen slog igenom med sina lampor.

Idag är detta ett mycket eftertraktat märke och du hittar designlampor från Louis Poulsen på lampemesteren. Dessutom levereras alla lampor därifrån fraktfritt och med passande glödlampor, du har 100 dagars ångerrätt och kan därför känna in lampan i lugn och ro efter att du har fått hem den för att se om den passar i ert hem. Många underskattar behovet av bra lampor i ett hem och det är viktigt att man har rätt ljuskälla på rätt plats, samtidigt som lampan ska passa in i den övriga stilen i hemmet. Därför finns det många lampor att välja mellan på lampemesteren och om du inte är nöjd så kan du skicka tillbaka lampan och beställa en ny. Det bästa med dessa lampor är att de är tidlösa samtidigt som de är moderna.

De förlorar inte nämnvärt i värde över åren och därför kan du se dessa lampor som en investering. De finns tillgängliga i olika storlekar och du hittar allt från golvlampor till taklampor och små lampor som du kan ha ståendes i fönstret. De ger bra ljussken och håller en mycket hög kvalitet. När du vill hitta ett enkelt sätt att ge bättre ljus i ditt hem, samtidigt som du vill höja känslan av elegans utan att för den sakens skull designa om hela hemmet, så är designlampor från Poul Henningsen någonting för dig. Om du har ett utrymme som du upplever som mörkt så ska du därför genast gå in och titta i sortimentet på Lampemesteren.

Leveranserna är snabba och kundservicen är utmärkt, därför kommer du att ha din lampa från lampemestern fraktfritt levererad till dig inom ett fåtal dagar efter att du har gjort din beställning. Alla lampor från detta märke levereras helt fraktfritt och dessutom snabbt och smidigt.

Elin

View more posts from this author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *