Teknik, ekonomi, politik

Presentidéer till HENNES möhippa

mohippa

Det är alltid svårt att veta vilken present man ska välja till den framtida brudens höhippa eftersom det här är sista natten som singel, och presenten därför också bör reflektera detta.

Den snuskiga presenten

Många vill ge en liten rolig present till den kommande bruden eftersom det är en tjejkväll som måste inkludera mycket roligt och spa.

Det är lite av en tradition att du som gäst på en möhippa ger några sexleksaker som en symbol att det är den sista natten som ”singel”. Men många tycker inte att det är så bekvämt att gå in i en fysisk butik med sexleksaker. Därför kan du dra nytta av att göra det på Internet istället.

Läckra kläder

En gåva som också skulle uppskattas är kläder som är jättefina. Den genomsnittliga kvinnan gifter sig vid 32 års ålder och därför är det inte länge innan man kan känna den gamla åldern i sin attityd. Det kan därför också vara praktiskt att ge personen något som upprätthåller en vacker och feminin attityd i många år framöver, t.ex. formkorrigerande kläder.

Dessutom symboliserar presenten också en viss ironi eftersom symboliken för just korrigerande kläder är att man håller på att bli gammal. På 2trendy.se kommer du att kunna hitta den perfekta uppsättningen av kläder för tillfället i ära.

Upplevelser är alltid en hit

En upplevelse är den perfekta presentidén eftersom den både är personlig, överraskande och användbar. Om man som nygift par kan få en upplevelsegåva där ni kan spendera lite kvalitetstid tillsammans och göra något lite annorlunda är det verkligen en present som fungerar varje gång.

En upplevelse kan bestå av bland annat en speciell ölprovning, en kryssning till Oslo, kitesurfing, massage och mycket mer.

En erfarenhetsgåva är meningsfull i förhållande till det sammanhang där den ska ges. Så var lite kreativ och hitta en upplevelse som både bruden och brudgummen inte har testat på förut.

Tjejsnack på skönhetssalongen

En bra present som ger en kommande paus till hennes möhippa är ett besök till skönhetssalongen. Eftersom möhippan är före själva bröloppet kan det vara ganska fint att fixa naglarna på dina händer och fötter och få en fin ansiktsbehandling före den stora dagen. Det blir en trevlig tjejdag innan hon ska säga ja på altaret. Här kan ni prata om alla bekymmer och nöjen som hela bröllopet innebär. Det är viktigt att bruden har en person som hon känner att hon kan prata med om alla känslor som kommer med ett bröllop.

Personlig bildaffisch

Om du vill ge den kommande bruden en lite mer personlig present kan det vara en bra idé att göra en bildaffisch. Här kan du samla bilder från din egen katalog, men även prata med människor som står henne nära, oavsett om de har några roliga eller fina bilder på bruden. På så sätt kan du skapa sin egen affisch med många minnen och roliga tider som hon kan se tillbaka på.

Det kommer att bli en gåva av stor betydelse att hon kommer att vårda i lång tid. Det finns många företag som gör dessa affischer perfekta, och samtidigt kan du göra egna förslag som de kommer att införliva.

Den alltid säkra presenten är också att ge något gott till hemmet. Det är inte alltid att du vill spendera så mycket pengar på de mysiga element som inte nödvändigtvis behöver vara praktiska. Du kan därför med fördel köpa en vas, en ljusstake eller några sängkläder från Georg Jensen Damask.

Förhoppningsvis gav den här presentguiden dig en uppfattning om vad du ska ge en framtida paus till en möhippa. Men kom ihåg att det viktigaste du kan föra till en möhippa är le och gott humör.

Elin

View more posts from this author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *