Teknik, ekonomi, politik

Så har du smärtfritt analsex med buttplugg

Anal

Buttplugg, analplugg – kärt barn har många namn, men syftet är detsamma – att stimulera området i och runt analen. Vissa gillar känslan av att vara uppfylld av någonting. Andra gillar känslan av någonting som förs in och ut ur analen. Vibrationer mot ringmusklerna kan kännas skönt och upphetsande och vissa gillar att bli dubbelt penetrerad med hjälp av en buttplug i analen. Men vad är egentligen viktigt att veta vid användning av buttplugg? Läs den här artikeln innan du börjar!

Vill du lära dig mer om buttplugs och vad som passar dig? Kolla in den här smarta guiden om buttplugs  som winkwink.se har skrivit.

A och O med buttplug

En buttplugg stimulerar området i och runt analen och det kan vara en fantastisk upplevelse för både män och kvinnor. Eftersom analen inte producerar något eget glidmedel är det viktigt att du själv tillför det när du använder din buttplug. Om din produkt är tillverkad i silikon ska du använda ett vattenbaserat glidmedel för att inte skada din leksak. Läs på förpackningen och var noga med att hitta ett glidmedel som passar just dina behov och din leksak.

I analen finns två ringmuskler. Den yttersta är viljestyrd vilket innebär att du själv kan styra den. Ringmuskeln innanför den yttre följer det som den yttre gör. Det är mycket viktigt att du lyssnar på vad kroppen säger när du ska använda analsexleksaker. Ta det lugnt och använd massor av glidmedel. En bra metod är att trycka lätt mot den yttre ringmuskeln i 10-15 sekunder. Därefter kommer ringmuskeln att öppna sig och du kan föra in ett föremål. Längre upp i analen finns fler ringmuskler som fungerar på samma sätt. Du behöver bara trycka en stund och vänta på att de ska öppna sig. De flesta modeller når bara förbi de två yttersta musklerna.

Vilken buttplugg passar mig?

Välj en produkt och lär känna den! Det är kanske det bästa tipset. Som många vet har män en så kallad P-punkt som sitter cirka 5-8 cm upp i analen. Många tycker om att få P-punkten stimulerad med massage, tryckningar och vibrationer. Det finns en hel del buttplugs med vibratorer att välja mellan.

Om du är osäker på storleken finns det en hel del kits med flera buttplugs i olika storlekar så att du kan testa dig fram och se vad som passar. Om du är nybörjare rekommenderar vi en mindre plugg, men när du experimenterat lite kan det hända att du blir sugen på en större. Ett kit är bra för dig som vill trappa upp långsamt!

Kom ihåg att ta det lugnt! Rom byggdes inte på en dag och din anal behöver tid att vänja sig för att klara av de större leksakerna. Ta ett steg i taget och börja med en mindre plugg och massor av glidmedel.

Ha så kul!

Elin

View more posts from this author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *